Kiinteistöjen erikoispalvelut

Kiinteistöhuollon erikoispalvelut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Kiinteistöjen erikoispalvelut

Kiinteistöissä ilmenee joskus hankaliakin ongelmia esim. syyssateiden piiskatessa rakennusta ja keväällä lumipeitteiden sulaessa ja sulamisveden valuessa sokkelin rakenteisiin. Tällaisiin tilanteisiin liittyy usein myös "yllättävät" kosteusongelmat rakennuksen perustuksissa, kellareissa sekä sisä- että ulkopuolella. Tällaiset ongelmat johtuvat usein vaurioituneista/puuttuvista salaojista ja väärin rakennetuista sadevesijärjestelmistä. Näiden kunto kannattaa selvittää hyvissä ajoin ennen "ison vahingon syntyä".

Rakennuksen katto- ja sadevedet ovat usein kohdennettu väärään paikkaan (usein salaojakaivoihin) ja tästä syystä perustukset voivat kärsiä tuntuvia vaurioita. Yrityksestämme saat kattavan palvelun myös em. ongelmien ratkaisuun.

Luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla selvitämme salaojien/ sadevesijärjestelmien kunnon kuvaamalla ja merkitsemällä maan pinnassa vauriokohdat. Pienemmät tukokset huuhdellaan kuumavesipaineella. Joskus korjaaminen vaatii ns. järeämpiä toimenpiteitä, jolloin kaivamme vauriokohdan esiin kuhunkin pihaan sopivalla kalustolla korjauksen toteuttamiseksi. Sivuillamme kuvia vaurioiden korjaamisesta ja kuvaamisesta »

Meiltä saat myös ko. töille valvonnan ja raportoinnin tarvittaessa!

Ota yhteyttä »

Piha- ja viherrakenta­minen tuovat asumiseen viihtyisyyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous piha- ja viherrakenta­misesta!

Pyydä tarjous »

Tietosuojaseloste