Piha- ja viherrakenta­minen/ maanrakennus

Toimivia ja kauniita pihoja toiveidesi mukaan!

Piharakentaminen ja viherrakenta­minen tuovat asumiseen viihtyisyyttä

Piha- ja viherrakentamisella saat parannettua asuin­ympäristösi viihtyi­syyttä. Huomioimme pihojen ja nurmialueiden rakentamisessa tonttisi kokonais­valtaisesti, jotta saamme juuri sinulle sopivan ja toimivan lopputuloksen.

Muokkaamme koneellisesti piha-alueiden perustukset ja toimitamme mullat, sorat, hiekat ym. tarvitsemasi maa-aineet. Hoidamme salaojien ja sadevesi­viemäreiden korjaukset, kaivuut sekä uusien asennuksen. Meiltä saat kaikki viherra­kentamiseen liittyvät työt, joilla parannat pihamaasi ilmettä.

Huolehdimme tarpeen vaatiessa myös salaosa- ja sadevesijärjestelmien asennuksesta, korjauksesta sekä saneerauksesta. Lisäksi teemme pieniä rakennuksen pohjakaivuita.

Lopputuloksena saat kauniita ja toimivia piharatkaisuja – hoidetussa pihassa viihtyy ja rentoutuu!

Ota yhteyttä »

Nurmikon rakentaminen kerralla kuntoon

Pakilan piha- ja rakennuspalvelulta saat kaiken, mitä onnistunut nurmikon rakentaminen tarvitsee. Teemme koko urakan alusta loppuun: hoidamme kaivuut ja pihan muokkaukset, tuomme paikan päälle tarvittavat maa-ainekset ja teemme kylvöt.

Kun nurmikko on rakennettu oikein, se kestää vuosien saatossa kovaakin käyttöä ja pysyy kauniina kohtuullisella hoidolla. 

Helppoa asiointia sinun ja pihasi parhaaksi!

Luota piharakentaminen ammattilaistemme käsiin, oli kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, mökkipiha tai mikä tahansa muu kohde. Oikeaoppiset työtavat ja tarvittava kalusto johtavat onnistuneeseen lopputulokseen – näyttävä ja hyvin hoidettu nurmikko kruunaa koko tonttisi ilmeen. 

Ota yhteyttä »

Tietosuojaseloste